Dunlop Explosive Pro Lime 2022 Padel Racket

    79.95

    Nu kopen

    Beschrijving

    Ben je klaar om je padelspel naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met het Dunlop Explosive Pro Lime 2022 Padel Racket – jouw geheime wapen op de baan.

    Dit racket is niet zomaar een racket. Het is een game-changer. Ontworpen met de nieuwste technologieën, biedt het Dunlop Explosive Pro Lime 2022 Padel Racket een ongeëvenaarde kracht en precisie, waardoor je elke slag met vertrouwen kunt uitvoeren.

    Het racket heeft een opvallende limoengroene kleur, waardoor je zeker opvalt op de baan. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. Het racket is gemaakt van premium materialen voor duurzaamheid en prestaties. De kern is gemaakt van Pro EVA-materiaal, dat zorgt voor een uitstekende respons en een geweldige balcontrole.

    Het Dunlop Explosive Pro Lime 2022 Padel Racket is ontworpen voor spelers van alle niveaus. Of je nu een beginner bent die je spel wilt verbeteren, of een pro die op zoek is naar dat extra beetje kracht, dit racket is de perfecte keuze.

    Dus waar wacht je nog op? Maak van het Dunlop Explosive Pro Lime 2022 Padel Racket jouw nieuwe partner op de baan en ervaar het verschil. Bestel vandaag nog en bereid je voor op explosieve overwinningen!

    Extra informatie

    Balans

    Midden

    Doelgroep

    Dames, Heren

    Gewicht

    375-385 gram

    Kern

    EVA

    Kleur

    Groen, Zwart

    Materiaal blad

    Glasvezel/Fiberglass

    Materiaal frame

    Glasvezel/Fiberglass

    Merk

    Dunlop

    Niveau

    Beginner, Gemiddeld

    Serie

    Explosive Pro

    Vorm

    Rond